Meditaatiopäivät

Järjestämme retriittien lisäksi syvän levon meditaatiopäiviä, tällä hetkellä lähinnä kasvokkain Helsingissä. Jos sinua kiinnostaisi syvän levon meditaatio online tai ehkä jossakin toisessa kaupungissa, voit ehdottaa tätä Annalle (anna.backholm@gmail.com). Myös meillä usein opettanut Jaya Ashmore tarjoaa paljon online-muodossa Englanniksi.

Tietoa tapahtumista saat seuraamalla Facebook-sivuamme tai liittymällä sähköpostilistalle.

Helsingin meditaatiopäivät

Helsingin syvän levon meditaatiopäivät pidetään tällä hetkellä Roihuvuoressa. Seuraavat päivät ovat lauantai 11.11. ja lauantai 2.12.

Syvän levon meditaatiopäivä la 11.11. klo 10-16:30

Syvän levon meditaatiopäivä la 2.12. klo 10-16:30

Syvän levon meditaatiopäivä on mahdollisuus laskeutua olemiseen; tila saada yhteyttä itseensä ja siihen mikä on tärkeää, kuulla kutsu jonnekin syvemmälle. Meditaatiota ei lähestytä niinkään harjoituksena, jota tehdään, vaan antautumisena sille, että meditaatio voi löytää meidät. Voimme kohdata tämän hetken sellaisena kuin se on, ja jokin sisällämme voi ohjata sitä, minkä nyt on hyvä liikahdella tai avautua. Meditoida voi makuuasennossa, tai toki myös istuen. Osallistua voi koko päivään tai vain aamu- tai iltapäivään. Olemme päivän pääosin hiljaisuudessa.

Ohjauksen osalta päivät järjestetään dana- eli anteliaisuuden periaatteella. Päiviin ilmoittaudutaan sähköpostilla (anna.backholm@gmail.com).